Αυτή είναι η 25χρονη που βρίστηκε με τον ΛεΜπρόν για χάρη του 60χρονου πάμπλουτου άνδρα της

Αυτή είναι η 25χρονη που βρίστηκε με τον ΛεΜπρόν για χάρη του 60χρονου πάμπλουτου άνδρα της

Ποια είναι η γυναίκα που έγινε viral λόγω του τσακωμού της με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς;

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στον αγώνα Χοκς-Λέικερς, καθώς μία 25χρονη αντάλλαξε… μπινελίκια με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, ισχυριζόμενη πως ο «βασιλιάς» έβρισε τον άνδρα της, με την ασφάλεια του γηπέδου να επεμβαίνει για να τους απομακρύνει.

Όπως ανέφερε η εντυπωσιακή ξανθιά σε βίντεο που ανέβασε στα social media, ο ΛεΜπρόν φέρεται να της είπε: «σκάσε, ηλίθια κ@@λα» και εκείνη του απάντησε: «αν ξαναμιλήσεις στον άντρα μου θα σε γα@@@@»!

Mετά το τέλος του αγώνα, ο NBAer ανέφερε: «Αγαπώ τους οπαδούς, αλλά δεν ανέχομαι αυτά από κανέναν. Υπάρχει μια γραμμή που δεν πρέπει κανείς να την περνάει. Απάντησε σε εμένα με ασέβεια, οπότε τους είπα να κάτσουν κάτω. Νόμιζα ότι μιλούσα σε πατέρα και κόρη, μέχρι που άρχισε να τον αποκαλεί σύζυγό της. Έμεινα έκθαμβος».

Ποια είναι λοιπόν η 25χρονη ξανθιά; Πρόκειται για την Τζουλιάνα Κάρλος και είναι παντρεμένη με τον 60χρονο επιχειρηματία Κρις Κάρλος, ο οποίος έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Ο ισχυρός άνδρας είναι γιος του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Republic National Distribution Co, ενώ ο ίδιος διευθύνει μια οικογενειακή εταιρεία διανομής αλκοόλ στην Ατλάντα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2019 και έκτοτε ζουν μαζί μεταξύ Ατλάντας και Μαϊάμι, απολαμβάνοντας χλιδάτη ζωή.

Να σημειώσουμε ότι η Τζουλιάνα σχολίασε όσους την κατακρίνουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι αν ήταν απλά δίπλα του για τα λεφτά του, δεν θα τον υπερασπιζόταν.

Δείτε την gallery:

GALLERY