Αυτό το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί - Το unfollow που επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού (pics)

Αυτό το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί - Το unfollow που επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού (pics)

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και -κατά κάποιο τρόπο- επιβεβαιώθηκαν!

Το γνωστό ζευγάρι της showbiz δεν είναι πια μαζί. Μετά από τρία χρόνια σχέσης από τα οποία τα δύο ήταν παντρεμένο, αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στο γάμο του χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

Η εντυπωσιακή ξανθιά και ο γοητευτικός αθλητής έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, ενώ το δεύτερο γεννήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Κανείς από τους δύο δεν είχε μιλήσει για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μην είναι πλέον μαζί ωστόσο, η επιβεβαίωση ήρθε μέσω Instagram.

H καλλίγραμμη κοπέλα σταμάτησε να ακολουθεί τον πρώην σύντροφο της ενώ όπως έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς φίλους της διακοσμεί το νέο της σπίτι. Μάλιστα, έχει σβήσει τις πρόσφατες κοινές φωτογραφίες με τον μπαμπά των παιδιών της, αλλά εκείνος συνεχίζει να την ακολουθεί στα social media.

Πρόκειται για την Σάρα Κόχαν και τον Τσιτσαρίτο. Η δικηγόρος-influencer και ο ποδοσφαιριστής των Λος Άντζελες Γκάλαξι ίσως περνούν μία δύσκολη φάση και σύντομα να υπάρξει επανασύνδεση. Μακάρι!

GALLERY