Απίστευτο σκηνικό: Ο ΛεΜπρόν βρίστηκε με εντυπωσιακή φίλαθλο και σταμάτησε ο αγώνας (vid)

Απίστευτο σκηνικό: Ο ΛεΜπρόν βρίστηκε με εντυπωσιακή φίλαθλο και σταμάτησε ο αγώνας (vid)

Eκτός εαυτού και οι δύο!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο ματς των Ατλάντα Χοκς με τους Λος Άντζελες Λέικερς!

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του 4ου δεκαλέπτου, υπήρξε λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς με μια γυναίκα φίλαθλο, ενώ έπεσαν και πολλά… μπινελίκια!

Η Τζουλιάνα Κάρλος έγινε έξαλλη, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της ο «βασιλιάς» έβρισε τον άντρα της. Η ασφάλεια του γηπέδου προσπάθησε να την απομακρύνει, ενώ οι διαιτητές ζητούσαν από τον ΝΒΑer να ηρεμήσει.

Η εντυπωσιακή φίλαθλος σε βίντεο που ανέβασε στα social media, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ΛεΜπρόν της είπε: «σκάσε, ηλίθια κ@@λα» και εκείνη του απάντησε: «αν ξαναμιλήσεις στον άντρα μου θα σε γα@@@@»!

Ο ΛεΜπρόν με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα φάνηκε πως διασκέδασε με όσα έγιναν στο παρκέ: «Χαίρομαι που έχουν επιστρέψει οι οπαδοί. Μου έλειψε αυτή η αλληλεπίδραση. Την χρειάζομαι, εμείς οι παίκτες την χρειαζόμαστε.

Δεν ήθελα να τους διώξουν. Ανταλλάξαμε λόγια δύο ενήλικες άντρες, είπαμε κάποια πράγματα και μετά κάποιος πετάχτηκε και είπε τα δικά του. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να την διώξουν, αλλά ίσως είχε πιει κάποια ποτά. Οι διαιτητές έκαναν αυτό που είχαν να κάνουν και είμαι ΟΚ. Το ότι έβγαλε την μάσκα ίσως να ήταν ο λόγος. Ελπίζω να μην κινδύνευσε κανείς. Πρώτα η ασφάλεια».

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο και την gallery με την εντυπωσιακή ξανθιά:

GALLERY