Ρονάλντο: Η μητέρα του αποκάλυψε σε ποιο φαγητό δε μπορεί να αντισταθεί και... δε θα το πιστεύεις!

Ρονάλντο: Η μητέρα του αποκάλυψε σε ποιο φαγητό δε μπορεί να αντισταθεί και... δε θα το πιστεύεις!

Αυτό δεν το περιμέναμε από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους ποδοσφαιριστές που προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους και τους… κοιλιακούς τους! Ο ίδιος αρκετές φορές έχει παραδεχτεί πως ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν και φορές που κάνει μικρές… παρασπονδίες για να μη βαριέται!

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο, Πέδρο Φερνάντες, και αποκάλυψε ότι το αγαπημένο φαγητό του γιου της είναι ένα παραδοσιακό πορτογαλικό, το bacalhau, που αποτελείται από παστό μπακαλιάρο πατάτες και αβγά.

Επίσης, η Μαρία Ντολόρες Αβέιρο ανέφερε ότι υπάρχει ένα ακόμα φαγητό που αρέσει στον γιο της και το τρώει μία φορά την εβδομάδα. Ποιο είναι αυτό;

«Στο γιο μου επίσης αρέσει η πίτσα, τρώει μια φορά την εβδομάδα αλλά μετά κάνει πολλούς κοιλιακούς», είπε η μητέρα του Πορτογάλου σταρ της Γιουβέντους.

Κριστιάνο και ψεύδεσαι και τρως! Εσύ λες ότι τρως πίτσα μερικές φορές μαζί με τον πρωτότοκο γιο του Κριστιάνο τζούνιορ για να μην είναι τόσο βαρετή η ζωή σου και η μητέρα σου ότι τρως μία φορά την εβδομάδα. Ποιον να πιστέψουμε;

GALLERY