Απίστευτος Νεϊμάρ: Ζήτησε άδεια από την Παρί για τα γενέθλια της αδερφής του

Απίστευτος Νεϊμάρ: Ζήτησε άδεια από την Παρί για τα γενέθλια της αδερφής του

Δεν… παίζεται ο τύπος!

Ο Νεϊμάρ μπορεί να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να έχει ένα αυστηρό και πειθαρχημένο πρόγραμμα ωστόσο, αν πρόκειται για την καλοπέραση του αφήνει τη μπάλα σε δεύτερη μοίρα.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει το ελεύθερο από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ώστε να απουσιάσει μερικές ημέρες από τις υποχρεώσεις του στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να ταξιδέψει στην πατρίδα του για βρεθεί στα γενέθλια της αδερφής του, Ραφαέλα.

Και μπορεί τα γενέθλια της να είναι στις 11 Μαρτίου, εκείνος φρόντισε ενάμιση μήνα πριν να ενημερώσει για να είναι καλυμμένος. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε την έγκριση του ώστε να απουσιάσει ο Νεϊμάρ από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εκείνη την περίοδο.

Μάλιστα, ο Ποτσετίνο από την πλευρά του δήλωσε ότι δεν είναι κακό να δίνεται στους παίκτες ελεύθερος χρόνος:

«Πιο παλιά είχαν την ιδέα και την εντύπωση ότι πρέπει να είμαι αυστηρός. Να περνάει το δικό μου. Ωστόσο, όσο περισσότερο γνωρίζω και το επάγγελμα του προπονητή, αλλά και τον εαυτό μου καταλαβαίνω ότι πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο συνεργάσιμος με τους παίκτες.

Δεν είναι κακό να δίνεις στους παίκτες σου λίγο ελεύθερο χρόνο, ώστε να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις και να περνάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά ο Νεϊμάρ ήταν ειλικρινής και δεν το έπαιξε τραυματίας ή δεν συμπλήρωσε επίτηδες κάρτες για να απουσιάσει.

GALLERY