Φλόιντ Μέιγουεδερ: Aρραβωνιάστηκε! Aυτή είναι η στρίπερ σύντροφός του (pics)

Φλόιντ Μέιγουεδερ: Aρραβωνιάστηκε! Aυτή είναι η στρίπερ σύντροφός του (pics)

Ραφτείτε θα φάμε κουφέτα!

Την 29χρονη στρίπερ, Άννα Μονρόε, αρραβωνιάστηκε την Πρωτοχρονιά ο Φλόιντ Μέιγουεδερ.

Ο πασίγνωστος πυγμάχος σύμφωνα με τη «Sun» γνώρισε την νεαρή ξανθιά στο club του στο Λας Βέγκας και έκτοτε έγιναν ζευγάρι. Ο 43χρονος πριν από λίγες ημέρες της χάρισε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι και σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνων.

«Η Άννα είπε στην οικογένεια και στους φίλους της ότι παντρεύεται και θέλει να αποκτήσει σύντομα ένα μωρό με τον Φλόιντ. Δεν το έχει ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά όλοι μπορούν να δουν το τεράστιο δαχτυλίδι στο χέρι της στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram», ανέφερε πηγή στη Sun.

«Η οικογένεια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα ανησυχούν για τη σχέση της με τον Φλόιντ λόγω του ιστορικού του μπόξερ με τις γυναίκες, καθώς έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία», τόνισε η ίδια πηγή.

Να θυμίσουμε ότι ο πάμπλουτος πυγμάχος το 2010 καταδικάστηκε σε δύο μήνες φυλάκιση για κακοποίηση κατά της πρώην συζύγου του, Τζόσι Χάρις, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Η Τζόσι Χάρις τον περασμένο Μάρτιο βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της στη Valencia.

Δείτε στην gallery την 29χρονη σύντροφο του Μέιγουεδερ

GALLERY