Αποκαλυπτική δήλωση από πρώην σύντροφο ποδοσφαιριστή: «Του αρέσουν οι βρώμικες γυναίκες» (pics)

Αποκαλυπτική δήλωση από πρώην σύντροφο ποδοσφαιριστή: «Του αρέσουν οι βρώμικες γυναίκες» (pics)

Σε πικάντικες αποκαλύψεις για τη σχέση της με γνωστό άσο των γηπέδων προέβη εντυπωσιακή τηλεπερσόνα.

Η ίδια μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε ότι το ειδύλλιο τους κράτησε μερικούς μήνες καθώς στην πορεία ανακάλυψε τα… παράξενα γούστα του.

«Ήμουν μαζί του πριν από λίγο καιρό. Δεν είχαμε επίσημα δεσμευτεί, υπήρχε μια σχέση που διήρκεσε μερικούς μήνες. Στο τέλος έληξε επειδή είχε ένα ιδιαίτερο πάθος για τις... βρώμικες γυναίκες. Του άρεσε η βρωμιά!», τόνισε η μελαχρινή καλλονή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της «καυτής» Μανουέλα Φερέρα στην εκπομπή «Tiki-Taka» ο ποδοσφαιριστής που «γουστάρει» τη βρωμιά είναι ο Γκονσάλο Ιγουαΐν.

Η εντυπωσιακή Ιταλίδα, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την παρουσίαση του καιρού στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Tg4", ανέφερε επίσης ότι έχει συνάψει αρκετές σχέσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές, ενώ δηλώνει φίλαθλος της Γιουβέντους.

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να φλερτάρει με τον σούπερ σταρ της αγαπημένης της ομάδας, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η καυτή τηλεπερσόνα ανέφερε ότι έχουν ανταλλάξει μόνο κάποια μηνύματα στα social media. «Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, απλώς μου έστειλε ένα ιδιωτικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να με συγχαρεί... Το εκτίμησα πολύ».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιστορία αγάπης της με τον Πορτογάλο επιθετικό, Ρικάρντο Κουαρέσμα, λέγοντας: «Ο δεσμός μας διήρκεσε οκτώ μήνες, αγαπούσε τα ζυμαρικά μου με μπρόκολο».

Δείτε στη gallery την Μανουέλα Φερέρα:

GALLERY