Ποιος Ζλάταν; Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Ντιλέτα Λεότα και είναι κούκλος (pics)

Ποιος Ζλάταν; Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Ντιλέτα Λεότα και είναι κούκλος (pics)

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί!

Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τις πιο σέξι αθλητικές ρεπόρτερ και με κάθε της εμφάνιση τρελαίνει τα γήπεδα της Ιταλίας και όχι μόνο. Εκείνος, δεν έχει καμία σχέση με το χώρο του αθλητισμού ωστόσο, κατάφερε να κλέψει την καρδιά της ξανθιάς καλλονής.

Παρότι οι φήμες την ήθελαν να είναι το κορίτσι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αυτός που βρίσκεται στο πλευρό της Ντιλέτα Λεότα είναι γοητευτικός ηθοποιός γνωστός και στην ελληνική τηλεόραση.

Ο νέος έρωτας της Ιταλίδας ρεπόρτερ είναι ο Τζαν Γιαμάν, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Φτερωτός θεός» που προβαλλόταν από τον ΣΚΑΪ.

Ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Ρώμη προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση για γνωστή μάρκα ζυμαρικών και τις πέντε ημέρες που έμεινε στην πρωτεύουσα της Ιταλίας είχε στο πλευρό του τη σέξι Ντιλέτα, η οποία ταξίδεψε από το Μιλάνο για να είναι κοντά του.

Το ιταλικό περιοδικό Chi απαθανάτισε τα τρυφερά ενσταντανέ του ζευγαριού και οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως πρόκειται για έναν νέο και δυνατό έρωτα.

Οι δυο τους μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει τα νέα που κυκλοφορούν, όμως τόσο στην Ιταλία όσο και στην Τουρκία κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

GALLERY