Φανταστικός Ροναλντίνιο: Από «μάγος» της μπάλας... trapper! (vid&pics)

Φανταστικός Ροναλντίνιο: Από «μάγος» της μπάλας... trapper! (vid&pics)

Στροφή στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει ο Βραζιλιάνος πρώην σούπερ σταρ των γηπέδων.

Ο Ροναλντίνιο έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου και τώρα είναι έτοιμος να κατακτήσει την trap μουσική σκηνή.

Ένας έρωτας που γεννήθηκε αρχικά το 2016 όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι. Πλέον μετά από μία δύσκολη χρονιά, τόσο λόγω της φυλάκισης του, όσο και λόγω της περιπέτειας του ίδιου και της μητέρας του με τον κορονοϊό, ο Ροναλντίνιο επέστρεψε με ολοκαίνουργιο project στο οποίο πρωταγωνιστεί. Ονομάζεται Tropa de Bruxo (θίασος του Μάγου).

Μάλιστα, την Παρασκευή (15/1) κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του δίσκου, με τον Ροναλντίνιο να κλέβει τις εντυπώσεις στο βίντεο κλιπ του trap κομματιού ανάμεσα σε καλλίγραμμα μοντέλα. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, στα άμεσα πλάνα του είναι να κυκλοφορήσει 8 ακόμη τραγούδια μέσα στο 2021.

«Η σάμπα και η παγόδα ήταν πάντα μαζί μου γιατί βρίσκονται κοντά στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι επίσης κοντά στη rap, το hip hop και την trap», είπε ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξη του στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «SportbuzzUOL».

«Το Tropa de Bruxo είναι ένα project ανάμεσα σε μένα και στο Wusta Studio. Θέλω να αναδείξω νέους καλλιτέχνες, αλλά και να ωθήσω ακόμα και ήδη γνωστούς μουσικούς να γίνουν καλύτεροι. Η μουσική ήταν πάντα κομμάτι της ζωής μου και μεταμορφώνω κομμάτια της καθημερινότητας μου σε μουσική. Οπότε, μπορείτε να περιμένετε πολλές συνεργασίες, σε συνδυασμό βέβαια με τα οκτώ τραγούδια που θα κάνουμε. Θέλω όλοι να ασχοληθούν με την trap μουσική», συμπλήρωσε ο Ροναλντίνιο.

GALLERY