Bαλεντίνο Ρόσι: Δώρο εκατομμυρίων στην «καυτή» σύντροφό του (pics)

Bαλεντίνο Ρόσι: Δώρο εκατομμυρίων στην «καυτή» σύντροφό του (pics)

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, αποφάσισε να γιορτάσει το νέο του συμβόλαιο με την Petronas Yamaha, ξοδεύοντας ένα τεράστιο χρηματικό πόσο για δώρο, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα μάτια της συντρόφου του.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι ένας από τους κορυφαίους αναβάτες της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ όπως αναφέρει το αμερικανικό αθλητικό περιοδικό «Sports Illustrated», συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών στον κόσμο.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε πίσω του μια άσχημη χρονιά, καθώς εκτός από τις αρκετές πτώσεις σε αγώνες με αποτέλεσμα να μην τερματίζει, κόλλησε και κορονοϊό, και πλέον ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει το 2021 με την Petronas Yamaha SRT, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Μπαχρείν για το Gulf 12 Hours .

Μαζί του φυσικά βρίσκεται και η καλλονή αγαπημένη του, Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο, με την οποία τον περασμένο Δεκέμβριο γιόρτασαν τρία χρόνια σχέσης.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι με αφορμή την επέτειο τους αλλά και το νέο του συμβόλαιο, έκανε ένα πανάκριβο δώρο τόσο στον εαυτό του όσο και στην 27χρονη Ιταλίδα Μπρουκ Σιλντς, όπως την αποκαλούν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, Il Resto del Carlino, ο Ιταλός πρωταθλητής αγόρασε ένα γιοτ αξίας 8 εκατομμυρίων ευρώ και μήκους 30 μέτρων, κατασκευασμένο από την εταιρεία Ferretti.

Μάλιστα, πούλησε το προηγούμενο σκάφος του (Mochi Craft) σε έναν Γάλλο συλλέκτη με σκοπό να αποκτήσει ένα νέο, το οποίο είναι το τρίτο κατά σειρά μετά τα Titilla and Titilla II.

Δείτε στην gallery το νέο τους απόκτημα:

GALLERY