Παίκτρια της Τσάρλτον απολύθηκε από την ομάδα και έγινε πορνοστάρ (pics)

Παίκτρια της Τσάρλτον απολύθηκε από την ομάδα και έγινε πορνοστάρ (pics)

Η ξανθιά καλλονή δε φανταζόταν τέτοια στροφή στην καριέρα της αλλά το ζήτημα είναι να βγαίνει το… μεροκάματο.

Ντόρο γύρω από το όνομα της συνεχίζει να προκαλεί η πρώην παίκτρια ποδοσφαίρου της Τσάρλτον Αθλέτικ, Μαντλίν Ράιτ. Η εντυπωσιακή κοπέλα πριν από περίπου ένα μήνα απολύθηκε από τον αγγλικό σύλλογο και αφορμή στάθηκαν κάποια προκλητικά βίντεο που πόσταρε στο Snapchat.

Σε ένα από αυτά, η Ράιτ φαινόταν να βρίσκεται σε πάρτι με άλλους καλεσμένους και να εισπνέει «αέριο του γέλιου», ενώ σε άλλο την ώρα που οδηγούσε μια πολυτελή Rolls Royce, έπινε σαμπάνια από το μπουκάλι.

Όπως ήταν φυσικό μετά τη δημοσιοποίηση αυτού του υλικού, ξέσπασε μεγάλος σάλος στην ομάδα που αγωνιζόταν, με αποτέλεσμα την απόλυσή της, ενώ στην ανακοίνωση του ο σύλλογος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με το επίπεδο της ομάδας».

Το κορίτσι αφού στεναχωρήθηκε για την απόλυση του δεν το έβαλε κάτω και μετά από πολύωρη σκέψη αποφάσισε να ασχοληθεί με την ερωτική βιομηχανία.

Πριν από μερικές ημέρες, με μήνυμά της στους λογαριασμούς της στα social media παρότρυνε τους ακολούθους της να μπουν στον σύνδεσμο της βιογραφίας της, ο οποίος οδηγεί απευθείας στο νέο προφίλ της στην πορνογραφική συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans. Μάλιστα, η συνδρομή για να... απολαύσει κανείς την Ράιτ με το «Αγγελικό πρόσωπο, διαβολικές σκέψεις» όπως γράφει στο προφίλ της, είναι περίπου 36 ευρώ τον μήνα.

GALLERY