Απίστευτη δήλωση από την ερωμένη γνωστού αθλητή: «Ήταν στο κρεβάτι μου και ήταν ο τίγρης μου»

Απίστευτη δήλωση από την ερωμένη γνωστού αθλητή: «Ήταν στο κρεβάτι μου και ήταν ο τίγρης μου»

Βίος και πολιτεία η ζωή του.

Στο προσκήνιο έρχεται για ακόμη μια φορά η πολυτάραχη ζωή ενός από τους πιο διάσημους αθλητές του κόσμο, καθώς η δημοφιλής συνδρομητική πλατφόρμα HBO, θα προβάλει ένα ντοκιμαντέρ δύο τμημάτων για τη ζωή και την καριέρα του.

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου, γίνεται λόγος όχι μόνο για τις καλές και άσχημες στιγμές του, όπως το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο ίδιος το 2009, αλλά και για τα πάθη του, για την πολυτάραχη ζωή που έζησε. Από τα πάρτι οργίων με τις ιερόδουλες, μέχρι τα ναρκωτικά στο Λας Βέγκας.

Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ «σπάει τη σιωπή της» και μια από τις πολλές (121 για την ακρίβεια) ερωμένες του αθλητή.

Πρόκειται για τον Τάιγκερ Γουντς. Η γνωστή παρουσιάστρια Ρέιτσελ Ούσιτελ, με την οποία ο Γουντς απατούσε τη σύζυγό του μοντέλο από τη Σουηδία, Ελίν Νόρντεγκρεν, εξιστόρησε "καυτές" λεπτομέρειες από την σχέση τους. Μάλιστα όπως η ίδια τόνισε: «Ήταν στο κρεβάτι μου και ήταν ο τίγρης μου».

Aυτό το διάστημα ο Γουντς βρίσκεται στην αγκαλιά της Έρικα Χερμάν. Να σημειωθεί επίσης, ότι ο 45χρονος σταρ του γκολφ, από το 1999 έως και το 2014, ήταν μόνος του στην κορυφή, φτάνοντας τα κέρδη του στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

GALLERY