Σκάνδαλο! Ο Τζανιόλο άφησε έγκυο τη σύντροφό του, τη χώρισε και βρήκε νέο έρωτα!

Σκάνδαλο! Ο Τζανιόλο άφησε έγκυο τη σύντροφό του, τη χώρισε και βρήκε νέο έρωτα!

Ο Ιταλός άσος βρίσκεται στο επίκεντρο για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Τα ιταλικά ΜΜΕ απασχολεί το τελευταίο διάστημα ο Νικολό Τζανιόλο, όχι όμως για τις επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο, αλλά για τις επιδόσεις του στο… κρεβάτι.

Ο 21χρονος άσος της Ρόμα, παραδέχθηκε μέσω των social media ότι χώρισε με την επί χρόνια σύντροφό του, την 22χρονη, Σάρα Σκαπερότα, με το που του ανακοίνωσε ότι έχει μείνει έγκυος.

«Όταν αρχίσαμε να ζούμε μαζί, καταλάβαμε ότι δεν πήγαινε άλλο και υπήρχαν πράγματα που δεν συνέπιπταν με τη ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ονειρευόμασταν μια οικογένεια μαζί, αλλά τελικά τα πράγματα κατέληξαν διαφορετικά.

Όταν μου είπε ότι είναι έγκυος, ήμουν πολύ ειλικρινής μαζί της και της είπα ότι δεν είμαι έτοιμος για μια τέτοια είδους δέσμευση, ειδικότερα από τη στιγμή που ήδη δεν τα πάμε καλά. Αυτή αποφάσισε να κρατήσει το παιδί. Είναι μια απόφαση που σέβομαι. Αν και δεν είμαι πια ο σύντροφός της, θα αναλάβω τις ευθύνες μου ως πατέρας», είπε στην Gazzetta dello Sport.

Ωστόσο, η ιστορία δεν σταματά εδώ, καθώς παραδέχθηκε ότι ήδη έχει προχωρήσει στη ζωή του και έχει σχέση με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του, Μανταλίνα Γκένεα, που είναι μοντέλο από τη Ρουμανία.

Η σέξι καλλονή όμως τον διαψεύδει με ανακοίνωση και αναφέρει ότι έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά. «Δεν έχει καμία σχέση με τον Νικόλο Τζανιόλο και απλώς έχουν συναντηθεί μια φορά. Η κα.Γκενέα είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού το οποίο πρέπει να μεγαλώσει χωρίς προβλήματα ή παρεξηγήσεις και ψέματα από τα ΜΜΕ», λέει η ανακοίνωση.

Δείτε στην gallery την πρώην και την... νυν!

GALLERY