Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι κακές συνήθειες του γιου του που τον κάνουν έξω φρενών

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι κακές συνήθειες του γιου του που τον κάνουν έξω φρενών

Ο Πορτογάλος σούπερ εκτός από κορυφαίος ποδοσφαιριστής είναι και αξιοθαύμαστος μπαμπάς αλλά κάποιες φορές γίνεται πολύ αυστηρός.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τον πρωτότοκο γιο του, Κριστιάνο junior, ο οποίος είδε από κοντά τον σούπερ μπαμπά του να βραβεύεται ως ο παίκτης του αιώνα στα «Globe Soccer Awards».

Ο σταρ της Γιουβέντους ρωτήθηκε για το αν μπορεί ο γιος του να φτάσει τα δικά του επίπεδα ως ποδοσφαιριστής και παραδέχθηκε ότι τον εκνευρίζουν κάποιες ατασθαλίες του. Παράλληλα, βέβαια, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον πιέσει να ακολουθήσει τα χνάρια του (αν και θα του άρεσε) και τον παρότρυνε να γίνει απλά ο… κορυφαίος στον κόσμο σε όποιο επάγγελμα/ασχολία επιλέξει.

«Θα δούμε αν θα γίνει τεράστιος ποδοσφαιριστής. Κάποιες φορές πίνει κόκα-κόλα, τρώει τσιπς και με εκνευρίζει, το ξέρει. Του λέω να βάλει τα πόδια του σε παγωμένο νερό για αποθεραπεία μετά από τρέξιμο στον διάδρομο και μου λέει ‘’μπαμπά, κρυώνω τόσο πολύ’’. Δεν πειράζει, είναι 10 χρονών.

Πάντα του λέω ότι απαιτείται δουλειά και αφοσίωση για να πετύχεις. Δεν θα τον πιέσω να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά θα μου άρεσε. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ο κορυφαίος στο δικό του πεδίο, είτε είναι ποδόσφαιρο είτε ιατρική».

GALLERY