Nεϊμάρ: Διοργανώνει πάρτι - Πόσοι θα είναι οι καλεσμένοι και τι τους ζητά;

Nεϊμάρ: Διοργανώνει πάρτι - Πόσοι θα είναι οι καλεσμένοι και τι τους ζητά;

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι ο Βραζιλιάνος σταρ θα διοργανώσει πάρτι για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς με 500 καλεσμένους. Διαψεύδει ότι θα είναι τόσα τα άτομα.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην εντυπωσιακή έπαυλη που διατηρεί ο Νεϊμάρ στα προάστια του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Πρόκειται για ένα ακίνητο συνολικής έκτασης 10.000 τετραγωνικών μέτρων, όπου ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε την καραντίνα, στο πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι αντιδράσεις που προέκυψαν από την είδηση για το πάρτι του Νεϊμάρ οφείλονται στο γεγονός ότι σε κάθε γωνιά του πλανήτη, λαμβάνονται περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του Covid-19, με κύριο χαρακτηριστικό την αποφυγή της ταυτόχρονης παρουσίας πολλών ατόμων σε ένα μέρος.

Και η Βραζιλία είναι μία από τις χώρες που έχει πληγεί σφόδρα από την πανδημία, δεδομένου ότι η χώρα μετρά μέχρι σήμερα 190.000 νεκρούς και εκατομμύρια κρούσματα.

H γαλλική εφημερίδα «Equipe» ανέφερε ότι οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 500 και δεν θα έχουν μαζί τους το κινητό τους τηλέφωνο. Θα πρέπει όμως υποχρεωτικά να επιδείξουν ένα αρνητικό στον κορoνοϊό-τεστ και να φορούν προστατευτική μάσκα καθ΄ όλη την διάρκεια της παρουσίας τους στους χώρους της εκδήλωσης.

Από την πλευρά της η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του πάρτι ανακοίνωσε πως οι αναφορές ότι πρόκειται να παραστούν 500 φίλοι και διασημότητες δεν αληθεύουν και πως μόνο 150 άτομα θα δώσουν το "παρών" στο πάρτι.

«Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς κανόνες που καθορίζονται από τους δημόσιους φορείς», αναφέρει η ανακοίνωση του πρακτορείου Fabrica και προσθέτει ότι το πάρτι είναι ιδιωτικό και πως έχουν εξασφαλιστεί όλες οι σχετικές άδειες.

GALLERY