No Pirlo, no party!

No Pirlo, no party!

"Ωραίος" με την μπάλα στα πόδια, ακόμη πιο ωραίος χωρίς αυτή, ο Αντρέα Πίρλο σαγηνεύει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!

Σε ηλικία 38 ετών, ο Ιταλός άσος ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κρεμάσει τα παπούτσια του, αμέσως μετά τη λήξη των φετινών του υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Ένας άντρας ολοκληρωμένος με επιτυχημένη καριέρα, γραμμένη στην ιστορία τόσο του ευρωπαϊκού όσο και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Με εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και με εξίσου σπουδαία προσωπικότητα.

Ο Αντρέα δεν απασχόλησε ποτέ τα Μέσα Ενημέρωσης με την εξωγηπεδική ζωή του η οποία να αφορούσε ξενύχτια ή δεκάδες γυναίκες στο πλευρό του, παρότι θα μπορούσε! Εκείνος επέλεξε να παντρευτεί τον παιδικό του έρωτα, Ντέμπορα Ροβέρσι με την οποία απέκτησε τον 14χρονο σήμερα Νικολό και την 10χρονη Άντζελα. Ακόμα και όταν αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους, εκείνος φρόντισε να γίνει αθόρυβα όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια η κοινή πορεία τους. Ο Ιταλός άσος έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και από το 2014 βρίσκεται στο πλευρό της Βαλεντίνα Μπαλντίνι.

Ο Αντρέα Πίρλο θα απολαμβάνει πλέον από το 2018 όλα αυτά που δημιούργησε και κατέκτησε τα προηγούμενα χρόνια αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του δεν του επέτρεπαν να ζήσει όπως αυτός θα ήθελε.

Η συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων αποτελούν πρότυπο για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή. Εξάλλου όπως γράφει και το μπλουζάκι του "No Pirlo, no Party"!

GALLERY