Τούνη - Σιδεράκης: Ξαφνικός χωρισμός πριν τα Χριστούγεννα – Τι συνέβη;

Τούνη - Σιδεράκης: Ξαφνικός χωρισμός πριν τα Χριστούγεννα – Τι συνέβη;

Οριστικός χωρισμός ή ερωτικό καβγαδάκι;

Το περασμένο καλοκαίρι η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στην αγκαλιά του Γιάννη Σιδεράκη ωστόσο, η ίδια απέφευγε να μιλάει για τη σχέση της και δήλωνε απλά ευτυχισμένη.

«Αυτή την περίοδο είμαι σε σχέση, αλλά με όλα όσα μου συμβαίνουν δεν υπάρχει πραγματικά λόγος να εκθέσω κάτι αν δεν είναι επίσημο 100% με οποιοδήποτε τρόπο. Κυκλοφορώ κανονικά με τον σύντροφό μου αλλά από μόνη μου δεν θα ανέβαζα κάτι. Έχω σχέση και είμαι καλά», είχε αναφέρει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στις 14/12.

Τι συνέβη όμως και πλέον η Ιωάννα Τούνη δεν ακολουθεί τον Γιάννη Σιδεράκη στο Instagram αλλά ούτε εκείνος την εντυπωσιακή ξανθιά; Σύμφωνα με την soulagramorous αυτό συνέβη πρόσφατα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τι έχει συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι.

Πάντως, οι πρόσφατες αναρτήσεις της Τούνη στα social media είναι μαζί με τον σκύλο του Σιδεράκη (τον έχει καιρό μαζί της η Ιωάννα) χωρίς τον… Σιδεράκη!

Μακάρι οι απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη στο ζευγάρι να δοθούν άμεσα για να μπορέσουμε να κάνουμε και αλλαγή χρόνου χωρίς άγχος!

GALLERY