Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της showbiz – Η ανακοίνωση μέσω social media που δεν περιμέναμε (pics)

Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της showbiz – Η ανακοίνωση μέσω social media που δεν περιμέναμε (pics)

Οριστικά τέλος στο γάμο του έβαλε το γνωστό ζευγάρι.

Η πρώτη ρήξη στη σχέση τους ήρθε στις αρχές του 2019 και μετά από προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, κατάφεραν να αφήσουν πίσω τα προβλήματα και να προσπαθήσουν, τόσο για τους ίδιους, όσο και για το παιδί που έχουν αποκτήσει και θέλουν να είναι ευτυχισμένο.

Λίγο πριν φύγει το 2020 το ζευγάρι πέρασε ξανά κρίση στο γάμο του αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να την ξεπεράσει και ανακοίνωσε πως πλέον θα ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Πρόκειται για τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και τη Μελίσα Σάτα. Ο Γκανέζος επιθετικός της Μόντσα και η Ιταλίδα καλλονή ανακοίνωσαν την Δευτέρα (21/12) μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram τον οριστικό χωρισμό.

Αμφότεροι μάλιστα δημοσίευσαν στο προφίλ τους στο Instagram την ίδια φωτογραφία, που τους δείχνει χαμογελαστούς με το γιο τους Μάντοξ, που ήρθε στον κόσμο το 2014.

«Μετά από μία περίοδο χωρισμού αποφασίσαμε να διακόψουμε οριστικά τη σχέση μας, ειρηνικά και με απόλυτο σεβασμό ο ένας προς τον άλλον, παραμένοντας και οι δύο ο ένας για τον άλλο για το σημείο αναφοράς στη σχέση μας που ήταν η γέννηση του γιου μας, Μάντοξ.

Ευχαριστώ για αυτά τα 9 χρόνια... και για το ωραιότερο δώρο... τον Μάντοξ», έγραψε η Μελίσα Σάτα, με τον επιθετικό της Μόντσα να σχολιάζει από την πλευρά του στον δικό του λογαριασμό:

«Ευχαριστώ για το γεγονός ότι ήσουν μία υπέροχη σύζυγος αλλά και για το ότι είσαι και θα είσαι θαυμάσια μητέρα».

GALLERY