Σκάνδαλο με Κόστα και Ζεσούς: Μέσα σε… Βίβλο βρέθηκαν φωτό τους με την ίδια γυναίκα

Σκάνδαλο με Κόστα και Ζεσούς: Μέσα σε… Βίβλο βρέθηκαν φωτό τους με την ίδια γυναίκα

Πρωταγωνιστές μίας ασυνήθιστης ιστορίας βρέθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές!

Σάλος επικρατεί στην Αγγλία με επίκεντρο τους Ντιέγκο Κόστα και Γκάμπριελ Ζεσούς, μετά από φωτογραφίες τους που βρέθηκαν μέσα σε Βίβλο προς δημοπρασία, απεικονίζοντάς τους σε προσωπικές στιγμές με την ίδια γυναίκα.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, οι υπεύθυνοι παρέλαβαν τη σακούλα με τη Βίβλο προς δημοπρασία τον περασμένο Μάιο, αλλά παρατήρησαν μόλις τις προηγούμενες εβδομάδες το «σκανδαλώδες» περιεχόμενο, αναγνωρίζοντας αμέσως τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης (με θητεία στην Τσέλσι την περίοδο 2014-17) και τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Oι ποδοσφαιριστές απεικονίζονται χωρίς ρούχα να ποζάρουν με την ίδια γυναίκα αγνώστων στοιχείων και σύμφωνα με πηγές, οι φωτογραφίες τους φαίνεται πώς τραβήχτηκαν διαφορετική χρονική περίοδο.

Η γυναίκα που παρέδωσε το πακέτο στο κατάστημα δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε για να δώσει περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, φέρεται να είχε δηλώσει πως έδωσε τα αντικείμενα σε δημοπρασία επειδή μια φίλη της μετακόμισε και ήθελε να ξεφορτωθεί τα πράγματα που της είχε αφήσει.

GALLERY