Τσιτσιπάς: Η αποστομωτική απάντηση on camera μετά την ανάρτηση για Harrods

Τσιτσιπάς: Η αποστομωτική απάντηση on camera μετά την ανάρτηση για Harrods

Μια πρόσφατη ανάρτηση του Έλληνα τενίστα στο Twitter, προκάλεσε σάλο και τις αντιδράσεις των χρηστών.  Ο ίδιος για πρώτη φορά δίνει την απάντηση του σε όσους τον κατέκριναν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα» με τους χρήστες να σχολιάζουν τόσο το περιεχόμενο του tweet όσο και το timing, καθώς εν μέσω πανδημίας χαρακτηρίστηκε άστοχο.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και ανέφερε ότι: «Όπως είπε και ο πατέρας μου, μ’ αρέσει πολύ η ποιότητα και πιστεύω ότι αξίζει στη χώρα μας να υπάρχει κάτι τέτοιο, καλό και ποιοτικό», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν στεναχωρήθηκε για όλο αυτό που έγινε και εκείνος τόνισε: «Καθόλου. Να σου πω την αλήθεια γέλασα γιατί μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο ότι το πήραν από αυτή την πλευρά. Εγώ δεν το εννοούσα από αυτή την πλευρά και πιστεύω ότι η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα», είπε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Δείτε όλα όσα σχολίασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο παρακάτω βίντεο: