Βανέσα Μπράιαντ: Η μητέρα της ζητάει χρήματα για το babysitting στα εγγόνια της

Βανέσα Μπράιαντ: Η μητέρα της ζητάει χρήματα για το babysitting στα εγγόνια της

Με μήνυση 48 σελίδων, η πεθερά του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ ζητάει χρήματα από την κόρη της για τα 18 χρόνια που πέρασε προσέχοντας τα παιδιά της οικογένειας Μπράιαντ.

Η κόντρα της Βανέσα Μπράιαντ με τη μητέρα της συνεχίζεται! Μετά τις κατηγορίες της δεύτερης ότι η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ την πέταξε έξω από το σπίτι της και της ζήτησε πίσω το αυτοκίνητο, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Σοφία Λέιν, έκανε μήνυση στην κόρη της και της ζητάει χρήματα για την βοήθεια που της παρείχε τόσα χρόνια.

Τι βοήθεια; Η Λέιν απαιτεί 96 δολάρια την ώρα, αφού πρόσεχε τα εγγόνια της για 12 ώρες την ημέρα και για διάστημα 18 ετών! «Η αλήθεια είναι πως περιστασιακά πρόσεχε τα μεγαλύτερα παιδιά μου όταν αυτά ήταν βρέφη», δήλωσε η Βανέσα Μπράιαντ, η οποία δέχτηκε μία μήνυση 48 σελίδων από τη μητέρα της!

Σε αυτή η Σοφία Λέιν αναφέρει πως πριν τον θάνατό του, ο Κόμπι είχε τονίσει ότι θα της προσφέρει χρήματα για τη βοήθεια που έδωσε.

«Ακόμη και μετά την προδοσία της συνέντευξης που έδωσε και έλεγε ότι την έβγαλα από το σπίτι που είχα αγοράσει, σκέφτηκα να την βοηθήσω. Να της δίνω ένα ποσό κάθε μήνα για το υπόλοιπο της ζωής της. Δεν το εκτίμησε. Επικοινώνησε μαζί μου, μέσω εκπροσώπων και ζήτησε 5 εκατομμύρια δολάρια, ένα σπίτι και ένα πολυτελές αμάξι», πρόσθεσε η Βανέσα Μπράιαντ, σύμφωνα με τους LA Time.

Να θυμίσουμε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του Τζιάνα έφυγαν από τη ζωή στις 26 Ιανουαρίου μετά τη συντριβή ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν μαζί με άλλα 7 άτομα.

GALLERY