Συγκινεί η μητέρα του Ράσφορντ: «Πολλές φορές δεν είχαμε ούτε ψωμί» (vid)

Συγκινεί η μητέρα του Ράσφορντ: «Πολλές φορές δεν είχαμε ούτε ψωμί» (vid)

Η μητέρα του Μάρκους Ράσφορντ εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς της που οδήγησαν τον φορ της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ να ηγηθεί καμπάνιας για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας.

Ο 23χρονος Άγγλος επιθετικός συνεχίζει τον μεγάλο αγώνα που κάνει για τη διανομή των σχολικών γευμάτων στη Μεγάλη Βρετανία. Με αφορμή την προσπάθεια του να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη, η μητέρα του μίλησε για τις συνθήκες ανέχειας στις οποίες ζούσε η οικογένεια, κάνοντας τον Ράσφορντ να δακρύσει.

«Πολλές φορές δεν είχαμε ούτε ψωμί... Είναι ντροπή, αλλά έτσι συνέβαινε. Έκανα τρεις δουλειές κι αν δεν το έκανα αυτό δεν θα είχαμε φαγητό. Πολλές φορές έδινα το φαγητό μονάχα στα παιδιά κι όταν με ρωτούσαν αν έφαγα εγώ τους έλεγα ψέματα ότι είχα φάει...», ανέφερε η μητέρα του Μάρκους Ράσφορντ στο BBC Breakfast μπροστά στον συγκινημένο γιο της.

«Όταν έχεις περάσει από αυτό το στάδιο των δυσκολιών και έχει δει τις θυσίες, πάντα αρχίζεις κι εκτιμάς πολύ περισσότερο ακόμα και τα πιο απλά πράγματα...», είπε ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων».