Στην απόφαση να διατηρηθεί το σώμα του Μαραντόνα προχώρησε δικαστήριο της Αργεντινής, μετά το αίτημα της νεαρής Ιταλίδας για τεστ πατρότητας, ύστερα από την αποκάλυψή πως ο «Θεός του ποδοσφαίρου» είναι ο βιολογικός της πατέρας.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μαραντόνα υπάρχουν ήδη δείγματα DNA του ωστόσο, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι μελλοντικά δεν μπορεί να αποτεφρωθεί το σώμα του.
Να θυμίσουμε ότι ο Ντιεγκίτο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου μετά από ανακοπή καρδιάς, έχει επισήμως πέντε παιδιά.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.