Ράφα Ναδάλ: Το... διαφορετικό ποστ στο Instagram που δεν περιμέναμε (pics)

Ράφα Ναδάλ: Το... διαφορετικό ποστ στο Instagram που δεν περιμέναμε (pics)

Ο Ισπανός τενίστας δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις…

Ο Ράφα Ναδάλ είναι από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο και σπάνια απασχολεί τα media με την προσωπική του ζωή. Δεν είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να εκθέτουν την καθημερινότητα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ωστόσο, το τελευταίο του post στο Instagram ήταν τελείως διαφορετικό από αυτά που βλέπουμε συνήθως.

Ο 34χρονος Ισπανός είναι από τους λίγους κορυφαίους αθλητές που μένει μόνιμα στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, έχοντας αναπτύξει και εμπορική δραστηριότητα στο Μονακόρ της Μαγιόρκα.

Ο Ναδάλ, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ωστόσο το Σαββατοκύριακο βρήκε χρόνο να περάσει χαλαρές στιγμές μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Φρανθίσκα Περέγιο, και καλούς φίλους του, απολαμβάνοντας τη φύση της Μαγιόρκα.

«Στη Μαγιόρκα μπορούμε να κάνουμε αθλητισμό και να απολαύσουμε τη φύση το Χειμώνα, ταυτόχρονα. Είμαστε πολύ τυχεροί γι' αυτό. Αυτό το Σαββατοκύριακο απόλαυσα με την οικογένεια και τους φίλους μου αυτές τις στιγμές και αυτά τα τοπία», έγραψε στα social media ο Ράφα.

Δείτε στη gallery φωτογραφίες από την προσωπική ζωή του Ναδάλ:

GALLERY