Brooklyn Beckham: Υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με την Nicola Peltz - Τι προβλέπει;

Brooklyn Beckham: Υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με την Nicola Peltz - Τι προβλέπει;

Τον περασμένο Ιούλιο ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του Nicola Peltz μετά από 11 μήνες σχέσης, ενώ σύντομα το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως αναφέρει η «Sun» ο Brooklyn Beckham και η διάσημη και ζάμπλουτη ηθοποιός θα παντρευτούν… δυο φορές, μία σε κάθε άκρη του Ατλαντικού, ενώ υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο.

«Τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να μη φαίνονται ιδιαίτερα ρομαντικά, αλλά στις ΗΠΑ είναι πολύ συνηθισμένα και όλα τα μέλη της οικογένειας της νύφης έχουν συνάψει συμφωνίες με τους συντρόφους τους», δήλωσε μία πηγή και πρόσθεσε: «Η απόφαση του Brooklyn και της Nicola να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Είχε εμπειρίες με κορίτσια που ήταν απελπισμένα για τον όνομα των Beckham και είναι χαρούμενοι που η Nicola αγαπά τον Brooklyn για αυτό που είναι. Και, φυσικά, δεν χρειάζεται τα χρήματά του και έχει τη δική της επιτυχημένη καριέρα».

«Δεν είναι περίπλοκο. Βασικά, στην απίθανη περίπτωση ενός χωρισμού, και οι δύο πλευρές θα φύγουν από τον γάμο με αυτά που έβαλαν σε αυτόν. Αυτό περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία και ιδιοκτησίες. Χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια» αναφέρει η πηγή στην The Sun.

GALLERY