Μαραντόνα: Αποκλήρωσε τις κόρες του - Που δώρισε την περιουσία του

Μαραντόνα: Αποκλήρωσε τις κόρες του - Που δώρισε την περιουσία του

Η ιταλική Repubblica φέρνει στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με τη διαθήκη του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 60 χρόνια του από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας σε θλίψη το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Είχε περιουσία ή όχι ο Ντιέγκο Μαραντόνα; Άνθρωποι που ήταν κοντά στην οικογένεια του θρύλου του ποδοσφαίρου ανέφεραν ότι ο Ντιεγκίτο πέθανε φτωχός έχοντας ελάχιστα χρήματα στις τραπεζικές του καταθέσεις. Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο «Θεός» της μπάλας είχε μεγάλη περιουσία και πως είχε αποφασίσει να αποκληρώσει τις κόρες του και να μην αφήσει τίποτα στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα.

Συγκεκριμένα, η Repubblica αναφέρει πως η περιουσία του -ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων- θα πάει σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος σε βίντεο πριν από μερικά χρόνια.

Ο «Θεός» είχε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Μονακό, Ντουμπάι, Σιναλόα, Μινσκ και Αβάνα, ενώ, όπως τονίζει το ίδιο ρεπορτάζ, ο Μαραντόνα ενδέχεται να έχει περισσότερα από 11 παιδιά τα οποία δεν αναγνώρισε ποτέ.

GALLERY