Ο κρυφός γάμος ποδοσφαιριστή της Εθνικής αποκαλύφθηκε (vid)

Ο κρυφός γάμος ποδοσφαιριστή της Εθνικής αποκαλύφθηκε (vid)

Ο Ανδρέας Σάμαρης ανήκει από το καλοκαίρι στο κλαμπ των παντρεμένων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Εθνική μας ομάδα το πρωί της Παρασκευής «πέταξε» για Κύπρο ενόψει του αποψινού αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Γιώργος Τζαβέλλας ανάρτησε ένα βίντεο μαζί με τον Ορέστη Καρνέζη και τον Ανδρέα Σάμαρη. Και κάπου εδώ ξεκίνησαν όλα.

Ο μέσος της Μπενφίκα κουνούσε το χέρι του στο οποίο διακρίναμε μια βέρα. Πολλοί την είδαν, λίγοι έδωσαν σημασία. Και επειδή από το Sportsradar κανείς δεν ξεφεύγει, με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώσαμε αυτό που γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη. Ο Σάμαρης το καλοκαίρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Πάτρα, την αγαπημένη του Εύα, με την οποία είναι μαζί πολλά χρόνια.

Πιθανότατα η σύντροφος του να είναι έγκυος αλλά ακόμα δεν το έχουμε επιβεβαιώσει. Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι τα καλύτερα για την καινούργια τους ζωή και να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ανδρέα ο οποίος κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και θέλει να απασχολεί τα Μέσα μόνο με την επαγγελματική του πορεία.

GALLERY