Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η θεαματική αλλαγή του θα σας αφήσει άφωνους (vid&pics)

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η θεαματική αλλαγή του θα σας αφήσει άφωνους (vid&pics)

Ο πρώην σταρ των γηπέδων μεταμορφώθηκε για καλό σκοπό αλλά παραμένει εξίσου γοητευτικός.

O Nτέιβιντ Μπέκαμ είναι από τους πιο γοητευτικούς ποδοσφαιριστές και δεν χωράει αμφισβήτηση. Μάλιστα, ακόμα και αν… έγινε 70 ετών για καλό σκοπό, παραμένει από τους πιο ωραίους άντρες του πλανήτη.

Για την ακρίβεια ο 45χρονος Μπέκαμ μεταμορφώθηκε στον ηλικιωμένο εαυτό του και δείχνει αγνώριστος! Ο λόγος που έκανε fast forward στον χρόνο είναι πως συμμετέχει στη νέα καμπάνια για τη μάχη κατά της ελονοσίας. Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται με ειδικά διαμορφωμένο μακιγιάζ, γκρίζα μαλλιά και έντονες ρυτίδες στο πρόσωπό του κι όμως παραμένει γοητευτικός!

«Η ελονοσία πρέπει να πεθάνει, ώστε εκατομμύρια να μπορέσουν να ζήσουν», είναι το μότο της μη κυβερνητικής οργάνωσης “Malaria No More UK”, στην οποία ο Beckham έχει ενταχθεί από το 2018.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από την πλευρά του αναφέρει πως ως πατέρας τεσσάρων παιδιών τον έχει… αγγίξει πολύ το θέμα και το έχει πάρει προσωπικά:«Η μάχη κατά της ελονοσίας είναι μέσα στην καρδιά μου, η ασθένεια παραμένει και σκοτώνει πολλά παιδιά και μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε την κατάσταση μια για πάντα».

Δείτε την αλλαγή του Μπέκαμ στο παρακάτω βίντεο και στη gallery:

https://www.instagram.com/p/CIU-kzqhVbp

GALLERY