Ξέσπασε η αδερφή του Μαραντόνα: «Οι κόρες του τον είχαν εγκαταλείψει»

Ξέσπασε η αδερφή του Μαραντόνα: «Οι κόρες του τον είχαν εγκαταλείψει»

H αδερφή του Ντιέγκο Μαραντόνα, Άνα, εξαπέλυσε κατηγορίες κατά των Ντάλμα και Τζιανίνα, υποστηρίζοντας ότι είχαν εγκαταλείψει τον πατέρα τους.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του «Θεού του ποδοσφαίρου», η οικογένεια του… βρίσκεται στα μαχαίρια για την διαθήκη. Μάλιστα, η αδερφή του, Άνα, με δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σταθμό, τα… έβαλε με τις δύο ανιψιές της, Ντάλμα και Τζιανίνα.

«Λένε ότι εγώ έπαιρνα χρήματα για να είμαι με τον αδελφό μου, από που προκύπτει αυτό; Να το αποδείξει. Τα παιδιά και τα παιδιά των αδελφών μου, κανείς δεν ζούσε από τον Ντιέγκο, κανείς. Ναι, ήταν πολύ γενναιόδωρος, κάποιες φορές μας χάριζε κάτι, αλλά μέχρι εκεί. Εμείς δεν ζούσαμε από εκείνον, ποτέ» υποστήριξε η Άνα, η οποία στη συνέχεα εξαπέλυσε πυρά κατά των μεγαλύτερων θυγατέρων του Μαραντόνα.

«Όπως έζησαν εκείνες, χωρίς εκείνον δεν θα ήταν τίποτα. Να κλείσουν το στόμα τους. Να μην μας θάβουν και εμάς, πέρα από τον πόνο που έχουμε, γιατί εμείς όντως πονάμε. Η διαθήκη δεν μας ενδιέφερε ποτέ» συνέχισε σχετικά, επισημαίνοντας ότι «όταν πήγαμε να τον δούμε, είναι γιατί μας το ζήτησε εκείνος, για να δουν ότι είχε οικογένεια, γιατί τον είχαν εγκαταλείψει οι κόρες του. Πότε πήγαν οι κόρες να τον δουν; Ποτέ και αυτό αποδεικνύεται».