Βράνιες για Καρλέουσα: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα για να την τιμωρήσω» (vid)

Βράνιες για Καρλέουσα: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα για να την τιμωρήσω» (vid)

Ένα ερωτικό σκάνδαλο που έφτασε μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων.

Καλεσμένος σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοσνίας βρέθηκε ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ μίλησε για τον παράνομο δεσμό του με την γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς, Γελένα Καρλέουσα και τόνισε πως πλέον δεν μπορεί να την κατηγορήσει για τίποτα και πως είχε όμορφες στιγμές μαζί της.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της!»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς θα αντιδρούσε αν την έβλεπε στο δικαστήριο: «Τίποτα, απλά θα την περνούσα γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ ως σήμερα», είπε ο Βράνιες και συνέχισε να τονίζει πως δεν μετανιώνει για την τροπή που πήραν τα πράγματα: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα για να την τιμωρήσω».

Όσο για τις αναρτήσεις στα social media σχολίασε: «Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί όταν γράφετε ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πως έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μία κόλαση από όλη αυτή την κατάσταση».

Αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν και πλέον ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο πλευρό της Καταρίνα Γκρούγιτς: «Είμαι με την Κατερίνα τώρα αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη».

GALLERY