Μαραντόνα: Αίσχος - Υπάλληλοι του γραφείου κηδειών έβγαλαν σέλφι με τη σορό του

Μαραντόνα: Αίσχος - Υπάλληλοι του γραφείου κηδειών έβγαλαν σέλφι με τη σορό του

Έντονες αντιδράσεις και δικαιολογημένα έχει προκαλέσει το γεγονός πως τρεις υπάλληλοι από το γραφείο τελετών έβγαλαν σέλφι δίπλα στην σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα.

O θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη(25/11) σε ηλικία 60 ετών καθώς υπέστη ανακοπή καρδίας στο σπίτι του.

Κι όσο η Αργεντική και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θρηνεί το χαμό του «Ντιεγκίτο», ξέσπασε σάλος μετά από μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο twitter.

Τρεις εργαζόμενοι του «Funeraria Pinier», που ανέλαβε την κηδεία του «Θεού» του ποδοσφαίρου, προέβησαν σε μια αισχρή ενέργεια καθώς έβγαλαν σέλφι με την σορό του που ανέβασαν στα social media.

Όπως είναι λογικό αυτό το γεγονός εξαγρίωσε τον κόσμο και προκάλεσε σάλο, με τον φίλο του και γνωστό δικηγόρο, Ματίας Μόρλα, να κάνει γνωστό το γεγονός. Μάλιστα ο ένας εκ των εργαζομένων, ο Μόλινα απολύθηκε αμέσως από το γραφείο κηδειών και ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο αυτό δεν ηρέμησε τον γνωστό δικηγόρο που τόνισε ότι θα πάρει εκδίκηση για αυτή την ασέβεια προς τον Μαραντόνα.

GALLERY