Mαραντόνα: Η «μάχη» των παιδιών του για την κληρονομιά μόλις ξεκίνησε!

Mαραντόνα: Η «μάχη» των παιδιών του για την κληρονομιά μόλις ξεκίνησε!

Μεγάλο θέμα δημιουργείται με την κληρονομιά του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς αφήνει πίσω του πέντε παιδιά, τα οποία έχει αναγνωρίσει και άλλα έξι, που φημολογείται ότι είναι πατέρας τους.

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο οποίος έφυγε στα 60 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς, είχε αναγνωρίσει πέντε παιδιά, τρεις κόρες και δύο γιους από τέσσερις γυναίκες.

Πρόκειται για τους: Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ (34 ετών), Τζιάνα (23 ετών), Ντάλμα (32 ετών), Τζιανίνα (30 ετών), Ντιέγο Φερνάντο (7 ετών). Ο Μαραντόνα αναγνώρισε πρόσφατα τον ενήλικο γιο του Ντιέγκο Τζούνιορ, που γεννήθηκε μετά την εξωσυζυγική σχέση του με το μοντέλο από την Ιταλία Κριστίνα Σινάγκρα, και την 23χρονη Τζιάνα, η οποία τον γνώρισε πρώτη φορά έξι χρόνια μετά την δικαστική μάχη με την μητέρα της Βαλέρια Σαμπαλέν. Είχε επίσης άλλες δύο κόρες από την πρώην σύζυγό του, την 32χρονη Ντάλμα και την 30χρονη Τζιανίνα και τον 7χρονο Ντιέγο Φερνάντο από την πρώην σύντροφό του, Βερόνικα Ογιέντα.

Πριν από έναν χρόνο, η κόρη του Τζιανίνα, είχε αστειευτεί αφότου δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα τριών άλλων παιδιών που λέγεται ότι είναι αδέρφια της: «Χρειάζονται μόνο τρία ακόμη για την ομάδα των 11. Μπορείς να τα καταφέρεις».

Οι αποκαλύψεις βέβαια, δε σταμάτησαν στα τρία παιδιά από την Κούβα, καθώς τον Οκτώβριο του 2019 , η 23χρονη Μαγκάλι Τζιλ, εμφανίστηκε στα κανάλια της Αργεντινής λέγοντας ότι είναι παιδί του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η νεαρή κοπέλα επέμεινε ακόμη και σε τεστ πατρότητας DNA, το οποίο βέβαια δεν έγινε ποτέ.

«Δεν ξέρω τι ήθελε ακριβώς να πει και γιατί τα είπε... Θυμάσαι έναν ζωολογικό κήπο όπου μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία με το λιοντάρι; Και μπορούσες να μπεις στο κλουβί του για να το πλησιάσεις.

Μπορεί να το είχαν ηρεμήσει, όμως δεν το είχαν... τιθασεύσει. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι τυχαία... Όσο μεγαλώνει κανείς, αρχίζει να ενδιαφέρεται για όσα θ' αφήσει πίσω του κι όχι για το τι κάνει πλέον. Όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου και έχω αποκτήσει, θα τα κάνω δωρεές. Δεν θα σας αφήσω τίποτα! Είμαι υγιέστατος, σας ευχαριστώ» είχε πει ο «Ντιεγκίτο» σε ένα βίντεο, πριν από έναν χρόνο, απειλώντας να μην αφήσει τίποτα στα παιδιά του.

Πόση είναι η περιουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα, για την οποία αναμένεται να ξεσπάσει οικογενειακή διαμάχη;

Διεθνή δημοσιεύματα κοστολογούν την περιουσία του Μαραντόνα στις 100.000 δολάρια ενώ έχει κερδίσει εκατοντάδες εκατομμύρια.

Επιπλέον εκτός από τις επαγγελματικές αμοιβές του, μέχρι πρόσφατα είχε διαφημιστικά συμβόλαια με εταιρείες όπως η Puma, η Konami και Hublot.

GALLERY