Συγκλονίζουν τα λόγια του Κριστιάνο και του Μέσι για τον Μαραντόνα (pics)

Συγκλονίζουν τα λόγια του Κριστιάνο και του Μέσι για τον Μαραντόνα (pics)

Ο σταρ της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα με συγκινητική ανάρτηση τους στα social media αποχαιρέτησαν τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 60 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς.

Σύσσωμος ο κόσμος του ποδοσφαίρου αποχαιρετά τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ανάμεσα τους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Πορτογάλος αποχαιρετά το φίλο του και τονίζει ότι μπορεί να έφυγε τόσο νωρίς, ωστόσο «αφήνει μια κληρονομιά χωρίς όρια και ένα κενό που ποτέ δεν θα αναπληρωθεί».

«Σήμερα αποχαιρετώ έναν φίλο και ο κόσμος αποχαιρετά μια ιδιοφυΐα. Ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Φεύγεις τόσο νωρίς, αλλά αφήνεις μια κληρονομιά χωρίς όρια και ένα κενό που ποτέ δεν θα αναπληρωθεί. Αναπαύσου εν ειρήνη παικταρά. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

https://www.instagram.com/p/CIBa_OCgb7g

Από την πλευρά του ο Λιονέλ Μέσι σχολίασε:

«Μια πολύ θλιβερή μέρα για όλους τους Αργεντινούς και για το ποδόσφαιρο. Μας αφήνει, αλλά δεν θα πάει... μακριά, γιατί ο Ντιέγκο είναι αιώνιος. Κρατάω μέσα μου όλες τις όμορφες στιγμές που έζησα μαζί του και θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη».

https://www.instagram.com/p/CIBeukIlowA