Ντιέγκο Μαραντόνα: Ανατριχίλα! Η τελευταία φωτογραφία με την κόρη του

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ανατριχίλα! Η τελευταία φωτογραφία με την κόρη του

Ο θεός του ποδοσφαίρου δε μένει πια εδώ: ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή περίπου ένα μήνα μετά τα 60α γενέθλια του.

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα από ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με την Clarin, ο «Ντιεγκίτο» το πρωί της Τετάρτης (25/11) ένιωσε έντονες ενοχλήσεις το στήθος του ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη συνοικία του Σαν Αντρέμ, στην πόλη της Τίγκρε.

Εννέα ασθενοφόρα έσπευσαν αμέσως στην οικεία του, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Αξιοσημείωτο είναι πως ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο και η κατάσταση της υγείας του φαινόταν όλο και καλύτερη.

Στο πλευρό του σε αυτή την περιπέτεια ήταν από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του και ιδιαίτερα η κόρη του Tζάνα, με την οποία στο παρελθόν διατηρούσαν τυπικές σχέσεις καθώς αντιμετώπιζαν οικογενειακά προβλήματα.

Όλα αυτά βέβαια, τα άφησαν πίσω, και μπαμπάς και κόρη το τελευταίο διάστημα διατηρούσαν άψογες σχέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία ανάρτηση της Τζάνα Μαραντόνα στο Instagram ανήμερα των εξηκοστών γενεθλίων του Ντιέγκο Μαραντόνα. Σε αυτή τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στις 30/10, η Τζάνα φαίνεται να φιλάει τον μπαμπά της και εκείνος να χαμογελάει:

«Χρόνια πολλά χαρούμενα γενέθλια μπαμπά. Μια σπάνια χρονιά, αλλά μετά από τόσο πολύ χρόνο, τόσες πολλές περιστάσεις και τόση ζωή, θα είμαι εγωίστρια και θα πω ότι είναι η χρονιά που σου άρεσε περισσότερο. Σε έχω κοντά μου, συνυπάρχουμε, εκείνη τη συνύπαρξη στην οποία υπάρχουν μέρες που αγωνιζόμαστε για μαλακίες και παλεύουμε σκληρά, αλλά τότε αγαπάμε ο ένας τον άλλον περισσότερο από πριν, επειδή είναι μια πραγματική σχέση πατέρα-κόρης, όπου μαθαίνεις από εμένα και εγώ από εσένα. Και μαθαίνω τόσο πολύ από εσένα που δεν μπορώ να περιγράψω τις στιγμές. Μαθαίνω για την ταπεινοφροσύνη, όταν έχεις τόσο κόσμο που σε αγαπά και κάθε άτομο σου λέει ότι ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος και θα απαντήσεις με ένα τεράστιο χαμόγελο ευγνωμοσύνης και θα επιστρέψεις το κομπλιμέντο.

Και μαθαίνω περισσότερο από σένα όταν θυμάσαι από πού προέρχεσαι, γιατί όταν οι άνθρωποι είναι στην κορυφή ξεχνούν και εσύ δεν το κάνεις, γι 'αυτό είσαι το είδωλό μου. Ξέρω ότι για πολλούς είσαι ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο, και δεν το αμφιβάλλω, αλλά για μένα είσαι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν ήμουν παρών σε πολλές από τις στιγμές σου, αλλά αν μου το είχαν επιτρέψει, ξέρεις ότι θα ήταν σαν σήμερα και σαν τότε που αγκαλιαστήκαμε για πρώτη φορά. Σε αγαπώ στο άπειρο και εύχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα και να λάβεις όλη την αγάπη και την ευτυχία στον κόσμο», ήταν το σχόλιο της Τζάνα Μαραντόνα.

Καλό ταξίδι...

Δείτε στη gallery την τελευταία φωτογραφία της Τζάνα με τον Ντιέγκο Μαραντόνα:

GALLERY