Η Γελένα Καρλέουσα γυρίζει την πλάτη στους άντρες κι έχει... απορίες! (pics)

Η Γελένα Καρλέουσα γυρίζει την πλάτη στους άντρες κι έχει... απορίες! (pics)

Η γνωστή σε όλους λόγω του ερωτικού σκανδάλου με τον Όγκνιεν Βράνιες, Γελένα Καρλεούσα, συνεχίζει στο ίδιο...προκλητικό μονοπάτι.

Ήταν το απόλυτο θέμα εκτός των τεσσάρων γραμμών πέρυσι-και δικαίως θα μπορούσε να πει κανείς: η εντυπωσιακή Γελένα Καρελούσα, η τραγουδίστρια από την Σερβία και σύζυγος του διεθνούς ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, βρέθηκε μπλεγμένη σ' ένα διόλου κολακευτικό σκάνδαλο με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος αμυντικός (που έχει περάσει από τα μέρη μας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ) και η τραγουδίστρια αντάλλαξαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, με τις λήψεις να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και ν' ακολουθεί...ξεκατίνιασμα περιωπής.

Παρά τον πρωτοφανή ντόρο, ωστόσο, η Γελένα δεν πτοήθηκε και συνεχίζει ν' ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που προκαλούν παρατεταμένη ζάλη στο ανδρικό κοινό.

Στο τελευταίο της ποστάρισμα, μάλιστα, η Καρλεούσα επιδεικνύει την αψεγάδιαστη πίσω πλευρά της, διερωτώμενη για ποιο λόγο κάποιοι που δεν την ακολουθούν βλέπουν συνεχώς τα stories της.

Η απάντηση είναι, φυσικά, προφανής- και μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες εξηγεί γιατί δεν είναι η αγαπημένη μόνο του Τόσιτς ή του... Βράνιες, αλλά όλων των ανδρών, που Γελένα λένε και κλαίνε!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε το γιατί:

GALLERY