Ρούνεϊ - Βάρντι: Τέλος στη δικαστική μάχη των WAGs - Ποια δικαιώθηκε

Ρούνεϊ - Βάρντι: Τέλος στη δικαστική μάχη των WAGs - Ποια δικαιώθηκε

Επιτέλους μπήκε ένα τέλος σε αυτή την περίεργη ιστορία.

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι κυρίες Κολίν Ρούνεϊ και Ρεμπέκα Βάρντι. Αφορμή για να φτάσουν μέχρι εκεί στάθηκαν οι κατηγορίες της συζύγου του Γουέιν Ρούνεϊ στη σύζυγο του Τζέιμι Βάρντι. Συγκεκριμένα η πρώτη κατηγόρησε την δεύτερη πως διέρρεε συνεχώς ειδήσεις από την προσωπική της ζωή στην σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun.

«Σε συμπαθώ πολύ Κόλιν πως θα έκανα κάτι τέτοιο; Είμαι τόσο αναστατωμένη που αποφάσισες να τα πεις όλα αυτά, ειδικά όταν είμαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη», είχε αναφέρει η Ρεμπέκα, η οποία κινήθηκε νομικά καθώς δε μπορούσε να δεχθεί τη δυσφήμηση που δεχόταν από την πρώην φίλη της.

Και κάπως έτσι, οι δύο WAGs οδηγήθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Ποια δικαιώθηκε;

Την Παρασκευή 20/11 το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου έβγαλε την απόφαση του. Η Ρεμπέκα Βάρντι δικαιώθηκε στη “μάχη” με την Κόλιν Ρούνεϊ, καθώς θεώρησε πως η γυναίκα του ποδοσφαιριστή της Λέστερ δεν ήταν υπεύθυνη για την δημοσιοποίηση προσωπικών φωτογραφιών της συζύγου του Γουέιν Ρούνεϊ.

Συγκεκριμένα, η κυρία Βάρντι απαλλάχθηκε σε πρώτο βαθμό από τις κατηγορίες, με την γυναίκα του άσου της Ντέρμπι Κάουντι να καλείται να πληρώσει £23000 για συκοφαντική δυσφήμιση.

GALLERY