Στα δικαστήρια οι κυρίες Ρούνεϊ - Βάρντι!

Στα δικαστήρια οι κυρίες Ρούνεϊ - Βάρντι!

Μια υπόθεση που δεν βλέπουμε να τελειώνει ποτέ!

Στα δικαστήρια έφτασε η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κολίν Ρούνεϊ με την Ρεμπέκα Βάρντι. Αφορμή για να οδηγηθούν εκεί οι δύο κυρίες στάθηκαν οι κατηγορίες της συζύγου του Γουέιν Ρούνει στη σύζυγο του Τζέιμι Βάρντι. Συγκεκριμένα η πρώτη την κατηγόρησε πως διέρρεε συνεχώς ειδήσεις στην σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun.

«Για κάποια χρόνια τώρα, κάποιος που εμπιστευόμουν να με ακολουθεί στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instragram, σταθερά παρείχε πληροφορίες στη “Sun”.

Τους τελευταίους πέντε μήνες, έχω αναρτήσει μια σειρά από ψεύτικες ιστορίες για να δω αν θα έφταναν στη “Sun”. Έφταναν! Έχω αποθηκεύσει και έχω κρατήσει φωτογραφικό στιγμιότυπο όλων των αυθεντικών stories, που δείχνουν ξεκάθαρα το μοναδικό πρόσωπο που τα είδε. Είναι ο λογαριασμός της Ρεμπέκα Βάρντι», είχε δηλώσει η σύζυγος του 32χρονου επιθετικού της Ντέρμπι Κάουντι, Κολίν Ρούνεϊ.

«Όπως σου είπα στο τηλέφωνο, ήλπιζα να με είχες καλέσει εφόσον πίστευες κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν μιλάω σε κανέναν για σένα. Σε συμπαθώ πολύ Κόλιν και είμαι τόσο αναστατωμένη που αποφάσισες να κάνεις κάτι τέτοιο δημόσια», είχε αναφέρει από την πλευρά της η Ρεμπέκα Βάρντι, σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Λέστερ.

Οι δικηγόροι των δύο WAGs σήμερα Πέμπτη (19/11) μπήκαν αντιμέτωποι στην πρώτη ακρόαση του Ανώτατου Δικαστηρίου με τον εκπρόσωπο της Κολίν να αναφέρει ότι η πελάτισσα του προσπάθησε αμέτρητες φορές να μιλήσει με τη Ρεμπέκα για να αποφύγει τη δίκη και πιστεύει ότι ποτέ δεν θα έπρεπε να είχε προσφύγει στο δικαστήριο.

«Ο χρόνος και τα έξοδα σε αυτήν την αντιδικία σε μια εποχή γεγονότων που αλλάζουν τη ζωή για όλους θα μπορούσαν να δαπανηθούν καλύτερα» είπε ο Ντέιβιντ Σέρμπορν.

Από την πλευρά της Ρεμπέκα Βάρντι υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν ήθελε να βλάψει τη φίλη της και πως πολλοί είχαν πρόσβαση στον λογαριασμό της.

Η απόφαση του δικαστηρίου πιθανότατα να ανακοινωθεί αύριο Παρασκευή 19/11.

GALLERY