Άλβαρο Μοράτα: Δε θα πιστεύεις τι έκανε για να γνωρίσει τη σύζυγό του!

Άλβαρο Μοράτα: Δε θα πιστεύεις τι έκανε για να γνωρίσει τη σύζυγό του!

Ο άσος της Γιουβέντους έκανε τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά της γυναίκας με την οποία κατάφερε να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Ο Άλβαρο Μοράτα διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους και η επιτυχία του στο χορτάρι οφείλεται στη σύζυγο και μητέρα των τριών γιων του, Αλίς Καμπέλο. Άλλωστε το λέει και η γνωστή λαϊκή ρήση «Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα».

Η κυρία Μοράτα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Chi» και αποκάλυψε ότι ο Ισπανός επιθετικός με τον οποίο είναι μαζί πέντε χρόνια (και τρία παντρεμένοι) έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να την γνωρίσει.

«Είχε δει μια φωτογραφία μου και ρώτησε πολλούς ανθρώπους αν με γνώριζαν, να μας συστήσουν, αλλά δεν είχαμε κοινούς γνωστούς. Έτσι μου έστειλε στο Instagram. Του απάντησα μετά από πολύ καιρό και τελικά συναντηθήκαμε. Όταν τον συνάντησα συνειδητοποίησα αμέσως ότι ήταν πολύ σοβαρός.

Για παράδειγμα, δύο εβδομάδες μετά το πρώτο μας ραντεβού, οδήγησε οκτώ ώρες για να συναντήσει την οικογένειά μου και επέστρεψε στο Τορίνο πολύ αργά, παρόλο που έπρεπε να προπονηθεί νωρίς την επόμενη μέρα. Αυτό και χιλιάδες άλλες κινήσεις.

Δεν σταμάτησε ποτέ να μου λέει ότι ήθελε να με παντρευτεί. Στο τέλος, μου το ζήτησε οκτώ μήνες αφότου ξεκινήσαμε. Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια και τρία από τότε. Νομίζω έτσι είναι όταν ερωτεύεσαι πραγματικά, αλλάζεις προτεραιότητες και θέλεις να χτίσεις κάτι με το άτομο που αγαπάς", ανέφερε μεταξύ άλλων η ξανθιά καλλονή.

GALLERY