Απήγαγαν πρώην ποδοσφαιριστή της Super League (pics)

Απήγαγαν πρώην ποδοσφαιριστή της Super League (pics)

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης έπεσε θύμα απαγωγής, αλλά κατάφερε να ξεφύγει! Το 2012 τον είχαν απαγάγει και πάλι αλλά σώθηκε από την αστυνομία.

Μία ακόμα περιπέτεια απαγωγής έζησε ο 36χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στην Ξάνθη και τη σεζόν 2016-17 στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο άλλοτε παίκτης της Super League οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην πόλη Γουάρι, όταν δύο ένοπλοι τον σταμάτησαν και εισέβαλαν στο όχημά του.

«Έσπρωξαν την κοπέλα μου έξω από το αυτοκίνητο», είπε ο Kριστιάν Ομπόντο στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων «AFP», συμπληρώνοντας πως ένας τρίτος ένοπλος βρισκόταν σε αυτοκίνητο πίσω τους.

«Προσευχόμουν και προσπαθούσα να συζητήσω μαζί τους, ρωτώντας τους τι είχα κάνει, αλλά μου φώναζαν και μου είπαν να το κλείσω και πως αν έκανα θόρυβο, θα με σκότωναν».

Ο Νιγηριανός πρόσθεσε πώς οι απαγωγείς του τον ανάγκασαν να οδηγεί μέσα στην πόλη για αρκετές ώρες, μέχρι που οι δύο άνδρες του ζήτησαν να σταματήσει το αυτοκίνητο και βγήκαν να μιλήσουν με τον συνεργάτη τους στο αυτοκίνητο πίσω. «Κοίταξα πίσω και αισθανόμενος ότι είχα πλέον λίγο χώρο, έφυγα αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα».

Ο Ομπόντο είχε απαχθεί στην ίδια περιοχή και το 2012 και διασώθηκε την επόμενη μέρα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής! Οι απαγωγείς του ζήτησαν τότε λύτρα περίπου 150.000 ευρώ.

GALLERY