Aπίστευτο δράμα για τον Γκάιτς: Έχασε την αγέννητη κόρη του, κινδυνεύει η σύζυγός του

Aπίστευτο δράμα για τον Γκάιτς: Έχασε την αγέννητη κόρη του, κινδυνεύει η σύζυγός του

Ένα απίστευτο δράμα περνάει τις τελευταίες ημέρες ο Μπράνκο Γκάιτς, καθώς ο πρώην τεχνικός του Α.Ο. Θήρας είδε την οικογένειά του να «χτυπιέται» από τον κορονοϊό με τον χειρότερο τρόπο,

Ο Σέρβος τεχνικός μετά από δύο χρόνια στην ομάδα της Σαντορίνης, το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του για να είναι στο πλευρό των δύο κορών του και της γυναίκας, η οποία κυοφορούσε διδυμάκια, ενώ είχε και σκοπό να οργανώσει την δική του ακαδημία βόλεϊ.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε ο έμπειρος προπονητή και η ζωή της οικογένειας του άλλαξε τελείως. Την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου η γυναίκα του Μπράνκο αισθάνθηκε αδιαθεσία με συμπτώματα κορονοϊού και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που εργαζόταν ο γιατρός που την παρακολουθούσε στην εγκυμοσύνη. Εκεί όμως δεν την έκαναν δεκτή καθώς το νοσοκομείο δεν ήταν αναφοράς Covid-19, συστήνοντάς της να επιστρέψει σπίτι και να προσπαθήσει να ρίξει τον πυρετό.

Σύμφωνα με τα όσα εξιστόρησε ο Μπράνκο Γκάιτς σε τηλεοπτικό σταθμό στη Σερβία, λίγες ώρες αργότερα και αφού επέστρεψαν στο σπίτι τους, μπόρεσε να εξασφαλίσει ασθενοφόρο (πιστοποιημένο για μεταφορά ασθενών με Covid-19) το οποίο τη μετέφερε σε άλλο νοσοκομείο καθώς παραπονέθηκε για έντονους πόνους. Οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κύηση και ότι δεν μπορούσαν να την κρατήσουν λόγω κορονοϊού.

Τρείς ημέρες αργότερα, η Νατάσα Γκάιτς είχε αιμορραγία και μεταφέρθηκε γρήγορα στο πρώτο νοσοκομείο που είχε αρνηθεί την εισαγωγή της και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι το ένα από τα δύο έμβρυα είχε πεθάνει. Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο και μετά από πολλές προσπάθειες των γιατρών κατάφεραν να σώσουν το δεύτερο παιδί, το οποίο όμως βρίσκεται ακόμα υπό μηχανική υποστήριξη.

Η Νατάσα Γκάιτς μία ημέρα μετά την επέμβαση κι αφού η ζωή της σώθηκε στο... παρά πέντε βρίσκεται πλέον σε νοσοκομείο αναφορών για Covid-19, καθώς διαγνώστηκε με πνευμονία.

Ο Μπράνκο Γκάιτς δυστυχώς δε μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, και είναι στο σπίτι του σε καραντίνα μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες του και παρά την τραγωδία την οποία βίωσε και συνεχίζει να βιώνει, μοιράστηκε την ιστορία του με σκοπό «να μην χαθεί κανένα άλλο αγγελούδι από αμέλεια των γιατρών».

«Αναπαύσου εν ειρήνη άγγελέ μας. Αγάπη δεν μετάνιωσες που κέρδισες αυτή τη μάχη αλλά να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Τα λέμε πάλι εκεί ψηλά στον ουρανό αγαπημένο μας αστέρι. Οι αδερφές σου σε αγαπούν, μαμά και μπαμπάς. Θεέ μου κράτα αυτόν τον άγγελο εκεί ψηλά» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μπράνκο Γκάιτς.

Να σημειωθεί πως μετά τον σάλο που δημιούργησε η συνέντευξη του Μπράνκο Γκάιτς το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση και διέψευσε τις καταγγελίες του Σέρβου τεχνικού.

GALLERY