Η Γιουβέντους έριξε… τεσσάρα και η Τζορτζίνα το γιόρτασε με απίστευτο τρόπο

Η Γιουβέντους έριξε… τεσσάρα και η Τζορτζίνα το γιόρτασε με απίστευτο τρόπο

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε τη νίκη της Γιουβέντους κόντρα της Φερεντσβάρος για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλοι περίμεναν πώς και πώς το παρθενικό ματς του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ (έχασε τα δύο πρώτα λόγω κορονοϊού), κι ακόμα περισσότερο η αγαπημένη του Τζορτζίνα Ροντρίγκες, η οποία είχε στηθεί στην τηλεόραση για να δει τον καλό της να σκοράρει.

Ο Κριστιάνο τελικά μπορεί να μην βρήκε δίχτυα και την παράσταση να την έκλεψε ο Άλβαρο Μοράτα, ωστόσο η Ισπανίδα καλλονή χάρηκε εξίσου το ίδιο που η Γιουβέντους επικράτησε με (4-1) αποκτώντας προβάδισμα έναντι της Φενεντβάρος για την πρόκριση στους "16".

Τι έκανε λοιπόν για να το γιορτάσει; Παρήγγειλε πίτσες! Ω, ναι και υπάρχουν αποδείξεις! Στο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκαν πίτσες με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες να ανεβάζει σχετική φωτογραφία και να σχολιάζει: «Δείπνο πρωταθλητών».

Πάντως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είναι φαν της πίτσας γιατί όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν τρώει σπάνια και μόνο ένα κομμάτι: «Προσπαθώ να διατηρούμαι σε φόρμα και με σωστή διατροφή. Το 90% της επιτυχίας μου οφείλεται στον καλό ύπνο, στην καλή προπόνηση, στην καλή διατροφή.

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Δεν είμαι, βέβαια, έτσι όλες τις μέρες. Κάποιες φορές μπορεί να φάω ένα κομμάτι πίτσα μαζί με τον γιο μου. Διαφορετικά θα βαριόμουν». Μιλάμε τώρα για… υπέρβαση!

GALLERY