Τέλος oι φήμες! Ζευγάρι της showbiz απάντησε αν περιμένει παιδί (pics)

Τέλος oι φήμες! Ζευγάρι της showbiz απάντησε αν περιμένει παιδί (pics)

Για πρώτη φορά πήραν θέση και ξεκαθάρισαν αν θα γίνουν γονείς. 

Μετά την είδηση ότι είναι και πάλι μαζί -μάλιστα το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι με κοινή τους εμφάνιση- αποφάσισαν να βάλουν και τέλος στα σενάρια περί εγκυμοσύνης της σέξι καλλονής.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη ένα παιδί αλλά προς το παρόν δεν σκέφτεται να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια του.

Πρόκειται για την Κλόε Καρντάσιαν και τον Τρίσταν Τόμπσον. Οι fans της διάσημης τηλεπερσόνας έχουν φαγωθεί πως είναι έγκυος και μάλιστα μετά την επανασύνδεση της με τον άσο των Καβαλίερς το πιστεύουν ακόμα περισσότερο.

Η αλήθεια είναι πως και εκείνη είχε αναφέρει ότι θέλει να αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι, και να χαρίσει ένα αδερφάκι στην Τρου. Μάλλον όμως δεν το σκέφτεται για το άμεσο μέλλον.

Η Κλόε λοιπόν πήρε θέση και απάντησε στα σενάρια περί εγκυμοσύνης. Αφορμή στάθηκε ένα ποστ της στο Instagram και το Halloween outfit που επέλεξε να φορέσει φέτος. Η reality star ντύθηκε Κλεοπάτρα και πραγματικά ήταν κούκλα. Μία follower της σχολίασε: «Είμαι πεπεισμένη πως η Κλόε θα μας πει πως είναι 2 μηνών έγκυος», με την σταρ να απαντάει με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο και χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. «Οι κοιλιακοί μου έχουν διαφορετική γνώμη».

Και κάπως έτσι το θέμα για εγκυμοσύνη έκλεισε για την Κλόε Καρντάσιαν και τον Τρίσταν Τόμπσον. Παρεμπιπτόντως, και ο NBAer ήταν φοβερός... ως Μάρκος Αντώνιος.

Δείτε στην παρακάτω gallery την Halloween εμφάνιση του ζευγαριού και της μικρής κόρης τους Τρου, αλλά και την απάντηση της Κλόε στην θαυμάστρια της.

Για πρώτη φορά πήραν θέση και ξεκαθάρισαν αν θα γίνουν γονείς.

GALLERY