Μαραντόνα: Χειρουργήθηκε στο κεφάλι - Τα πρώτα λόγια του γιατρού του

Μαραντόνα: Χειρουργήθηκε στο κεφάλι - Τα πρώτα λόγια του γιατρού του

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στην επέμβαση στον εγκέφαλο, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έξω από το νοσοκομείο βρίσκονταν περίπου 50 θαυμαστές του.

Επιτυχής ήταν η επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλο του Ντιέγκο Μαραντόνα, σύμφωνα με τον γιατρό του, Λεοπόλδο Λούκε, ο οποίος εγχείρησε στη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης ώρα Ελλάδος τον Ντιεγκίτο στην κλινική Ολίβος.

Ο νευροχειρούργος ανέφερε επίσης ότι πρώην αρχηγός της εθνικής Αργεντινής αντέδρασε καλά στην επέμβαση και όλα βρίσκονται υπό έλεγχο: «Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση. Τώρα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε, αλλά είναι όλα ελεγχόμενα. Είναι μια επέμβαση ρουτίνας, δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν παύει να είναι μια εγχείρηση στο κεφάλι» τόνισε ο έμπειρος γιατρός που επεσήμανε ότι το χειρουργείο διήρκησε 80 λεπτά.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ιδιαίτερα αγαπητός γι’ αυτό περίπου 50 θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν μπροστά από την κλινική Ολίβος, στα προάστια του Μπουένος Άιρες κι όταν ενημερώθηκαν ότι εγχείρηση πήγε καλά φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.

GALLERY