Βeckhams: Το «χρυσό» deal με το Netflix για να γίνει η ζωή τους reality

Βeckhams: Το «χρυσό» deal με το Netflix για να γίνει η ζωή τους reality

Το διάσημο ζευγάρι φέρεται να  έχει υπογράψει μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με τη δημοφιλής πλατφόρμα ώστε να δημιουργηθεί μια σειρά που θα έχει θέμα τη ζωή τους.

Σύμφωνα με την Telegraph, κεντρικός ήρωας της σειράς θα είναι ο David Beckham, ενώ θα εμφανίζονται η διάσημη σύζυγός του, Βικτόρια, αλλά και τα τέσσερα παιδιά τους. Θα περιλαμβάνει ανέκδοτα στιγμιότυπα από την οικογενειακή βιντεοκάμερα του ποδοσφαιριστή, μια ανασκόπηση της καριέρας του, και στοιχεία για τον γάμο και την οικογενειακή του ζωή.

Αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία για το Netflix και θα δείξει μια εντελώς διαφορετική πλευρά του David, κάτι που το κοινό σπάνια βλέπει, ανέφερε η πηγή. «Η οικογένειά του έχει κάνει μια τεράστια αρχειοθέτηση, έχει τεκμηριώσει με υπερηφάνεια την καριέρα του από τότε που ήταν ένα μικρό αγόρι και έχει κρατήσει όλα τα αποκόμματα παλιών εφημερίδων, σχολικών αρχείων και φωτογραφιών από την ομάδα».

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, το πρόγραμμα θα τεκμηριώσει τη ζωή του Beckham τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν: «Θα εμφανιστούν κάποια παλιά πλάνα από ειδικές περιστάσεις, αλλά και από τη ζωή του σε όλο τον κόσμο καθώς εκπληρώνει διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Να σημειωθεί ότι η αμοιβή που θα πάρει το ζευγάρι είναι πολύ μεγάλη, αφού λέγεται ότι το Netflix θα πληρώσει 16 εκατομμύρια λίρες.

GALLERY