Μπέκαμ: Xαλαρώνει με ροζ μεταξωτές πιτζάμες - Δες πόσο κοστίζουν (pic)

Μπέκαμ: Xαλαρώνει με ροζ μεταξωτές πιτζάμες - Δες πόσο κοστίζουν (pic)

Το ζεύγος Μπέκαμ πέρασε μια ήρεμη και χαλαρή βραδιά στο σπίτι του, με την σχεδιάστρια μόδας να αναρτά μια φωτογραφία του συζύγου της και αμέσως έγινε viral.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ καταφέρνει να κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον με το στιλ του. Άλλωστε έχει δίπλα του την Βικτόρια, η οποία πολλές φορές έχει δηλώσει ότι επιμελείται το look του αγαπημένου της.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, με το πρώην spice girl να αναρτά μια φωτογραφία του άλλοτε σούπερ σταρ των γηπέδων με τις πιτζάμες του.

Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται να φορά ροζ μεταξωτές πιτζάμες, την αγαπημένη του τραγιάσκα -δεν την αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ- και να κάθεται χαλαρός σε μια πολυθρόνα, παρακολουθώντας τηλεόραση και πίνοντας σάκε. Στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στα Instastories της, έγραψε: «Πιτζάμες Charvet- και η αγαπημένη του τραγιάσκα. Α και λίγο σάκε!».

Οι συγκεκριμένες πιτζάμες κοστίζουν περίπου 345 λίρες και είναι μεταξωτές, φτιαγμένες από την εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Joseph Christophe Charvet- τον γιο του άνδρα που ήταν υπεύθυνος για το ντύσιμο του Ναπολέοντα.

GALLERY