Baby boom: Γνωστός αθλητής θα γίνει μπαμπάς! (pics)

Baby boom: Γνωστός αθλητής θα γίνει μπαμπάς! (pics)

Μπορεί να διέκοψαν τη σχέση τους όμως παραμένουν δύο καλοί φίλοι για χάρη του παιδιού που θα αποκτήσουν.

Ο δεσμός τους διήρκησε λίγους μήνες ωστόσο, το νεαρό μοντέλο θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί τους όπως ανακοίνωσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H καλλονή έγραψε: «Υπάρχει μαγεία σε κάθε αρχή. Αυτή είναι η μαγική μου αρχή με μια νέα ζωή κάτω από την καρδιά μου. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πώς είναι να είσαι έγκυος - είναι απλώς μια συναρπαστική στιγμή. Το να γίνεις μαμά με γεμίζει με μεγάλη χαρά αλλά με τρομάζει και λίγο. Όσοι από εσάς έχετε ήδη μείνει έγκυος μπορεί να με καταλάβετε. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν κάποιες συγκλονιστικές και χαρούμενες στιγμές, και πάλι καταστάσεις αβεβαιότητας γιατί το παιδί μου γεννιέται σε καταιγίδες. Αλλά ό, τι κι αν είναι, θα αγαπήσω και θα προστατεύσω το παιδί μου μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Και πρόσθεσε η Μπρέντα Πατέα που θα αποκτήσει το παιδί του Γερμανού τενίστα, Αλεξάντερ Ζβέρεφ: «Είμαι ήδη η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο και χαίρομαι που μπορώ να μοιραστώ αυτήν την ευτυχία μαζί σας! Ευχαριστώ σε όλους που μου έγραψαν τόσο υπέροχα, θετικά μηνύματα. Δεν έχετε ιδέα πόσο χαρούμενη με κάνει. Είμαι συγκλονισμένη που έχω λάβει τόσα πολλά συγχαρητήρια από εσάς και ότι μοιράζεστε τις ιστορίες σας μαζί μου σημαίνει πολλά για μένα».

GALLERY