Ντιμιτρόφ: Ο γοητευτικός αντίπαλος του Τσιτσιπά και τα ερωτικά… σκάνδαλα!

Ντιμιτρόφ: Ο γοητευτικός αντίπαλος του Τσιτσιπά και τα ερωτικά… σκάνδαλα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για δεύτερη φορά μέσα στον Οκτώβριο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Στις 5/10 οι δύο τενίστες είχαν τεθεί αντιμέτωποι στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Έλληνας αθλητής είχε πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση και είχε επικρατήσει του Βούλγαρου με 3-0 σετ. Μετά από 24 ημέρες οι δύο τους θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι. Αυτή τη φορά στο indoor τουρνουά της Βιέννης.

Ποιος είναι όμως ο σημερινός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά; Γιατί εκτός από καλός τενίστας (το 2017 έφτασε έως το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης), είναι και γοητευτικός άντρας με έντονη ερωτική ζωή.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο παρελθόν απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή. Τον Φεβρουάριο του 2012 γνωρίζει την Σερένα Γουίλιαμς στο Παρίσι και δημιουργούν δεσμό για κάποιους μήνες, ο οποίος τελείωσε αφού στη ζωή του εισέβαλε η Μαρία Σαράποβα.

Στην αυτοβιογραφία της η Ρωσίδα τενίστρια που είχε σχέση με τον Βούλγαρο από το 2012 έως το 2015 αναφέρει πως μετά από ένα αγώνα στο Πεκίνο τον Οκτώβριο του 2012 ο Γκριγκόρ μέσω τρίτου ζήτησε το τηλέφωνο της. Η Σαράποβα του έδωσε το email της. Για αρκετό διάστημα το… έπαιζε δύσκολη αλλά τελικά κατέληξε στην αγκαλιά του για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο χωρισμός τους ήταν δική της απόφαση γιατί εκείνη ήθελε να κοιτάξει την καριέρα της και ο Ντιμιτρόφ έπεσε στα πατώματα.

Τελικά, ο Βούλγαρος τενίστας κατάφερε να την ξεπεράσει και μπήκε στη ζωή του η Νικόλ Σέρζινγκερ. Η σχέση του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τη διάσημη τραγουδίστρια κράτησε επίσης τρία χρόνια και ο χωρισμός τους ήρθε το καλοκαίρι του 2019. Να θυμίσουμε πως η Αμερικανίδα σταρ στο παρελθόν βρισκόταν και στο πλευρό του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον.

Δείτε στην gallery τον κούκλο αντίπαλο του Τσιτσιπά με τις γυναίκες που του... σημάδεψαν τη ζωή!

GALLERY