Τους τσακώσαμε! Το φιλί που... δείχνει επανασύνδεση για το διάσημο ζευγάρι

Τους τσακώσαμε! Το φιλί που... δείχνει επανασύνδεση για το διάσημο ζευγάρι

Τέλος οι εικασίες. Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί!

Αν δεν βλέπαμε με τα μάτια μας την κοινή εμφάνιση τους δεν θα πιστεύαμε ότι υπάρχει επανασύνδεση. Βέβαια, ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν ότι θα καταλήξουν ξανά μαζί μετά από τόσους χωρισμούς.

Η αγάπη τους όμως τους έκανε να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και ότι πρόβλημα υπήρχε ανάμεσα τους ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Είναι γεγονός. Η Κλόε Καρντάσιαν βρίσκεται ξανά στο πλευρό του Τρίσταν Τόμπσον, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την Τρου.

Η 36χρονη ριάλιτι σταρ εμφανίστηκε στα 40α γενέθλια της αδερφής της, Κιμ Καρντάσιαν, έχοντας στο πλευρό της τον NBAer και μάλιστα πόζαραν μαζί.

Και ενώ η κάμερα του Keeping Up with the Kardashians έγραφε, ο Τρίσταν έσκυψε και έδωσε ένα τρυφερό φιλί στην αγαπημένη του. Σε άλλο βίντεο, η τηλεπερσόνα ήταν όλο χαμόγελα στο πλευρό του καλού της.

Πηγή του People ανέφερε πως η Κλόε… λύγισε μετά τις δεκάδες προσπάθειες που έκανε Τρίσταν για επανασύνδεση, ωστόσο πάντα θα φοβάται μην την απατήσει ξανά:

«Υπάρχει πάντα η ανησυχία πως ο Τρίσταν θα ξεκινήσει πάλι τα παλιά του κόλπα αλλά με την καραντίνα είχαν τον χρόνο να δουλέψουν τη σχέση τους, να περάσουν χρόνο μαζί και να κλείσουν τις πληγές του παρελθόντος. Η Κλόε θέλει να προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους χωρίς να ξεχνάει τι έχει προηγηθεί», δήλωσε κοντινό της άτομο.

GALLERY