Αυτή είναι η γυναίκα που αγαπάει ο Νεϊμάρ και το δήλωσε δημόσια (pics)

Αυτή είναι η γυναίκα που αγαπάει ο Νεϊμάρ και το δήλωσε δημόσια (pics)

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν κρύβει τα συναισθήματα του.

Ένα διαφορετικό ποστ από αυτά που μας έχει συνηθίσει έκανε ο Νεϊμάρ. Η αλήθεια είναι ότι ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μας έχει μπερδέψει λιγάκι με την προσωπική του ζωή, αλλά έφτασε η στιγμή να δηλώσει δημόσια ποια είναι η γυναίκα που αγαπάει και του έχει αλλάξει τη ζωή.

Με αφορμή τα γενέθλια της, λοιπόν, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στα social media εκφράζοντας τα συναισθήματα του:

«Σήμερα είναι μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες που έχω στη ζωή μου. Η σούπερ ηρωίδα μαμά που έχει ο γιος μου, η φίλη μου και η σύντροφός μου έχει γενέθλια. Πόσο τυχεροί είμαστε. Χρόνια πολλά για την ημέρα σου, αξίζεις τα πάντα και τα πιο όμορφα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’ αυτά που κάνεις για τον γιο μας και για μένα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Η μέρα είναι δική σου, αλλά γιορτάζουμε κι εμείς που σε έχουμε στη ζωή μας. Σε αγαπώ», έγραψε ο Νεϊμάρ αναφερόμενος στην Kαρολίνα Ντάντας, στη γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει το γιο του.

Η Καρολίνα πλέον είναι δεσμευμένη και έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, ενώ ο Νεϊμάρ φημολογείται ότι βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλία Μπαρούλιτς. Παρόλα αυτά το πρώην ζευγάρι αγαπιέται πολύ και δεν το κρύβει. Άλλωστε έχει μαζί ένα παιδί που θα το ενώνει για πάντα.

GALLERY