Μόλις απέκτησαν την τρίτη κορούλα τους και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι (pics)

Μόλις απέκτησαν την τρίτη κορούλα τους και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι (pics)

Μετά από έναν δύσκολο τοκετό μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας.

Ευχάριστα νέα για το γνωστό ζευγάρι. Η οικογένεια τους μεγάλωσε κι άλλο καθώς πριν από λίγες ώρες απέκτησαν το τρίτο παιδάκι τους.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ευτυχισμένος μπαμπάς μέσα από ανάρτηση του στα social media, ενώ αποκάλυψε ότι το όνομα της τρίτης κορούλας τους θα είναι Έλενα.

Πρόκειται για τον Νάντο Ντε Κολό, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας η σύζυγός του, Βερόνικα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκε εκτός έδρας απέναντι στην Γκαζιαντέπ έχοντας αρκετές απουσίες. Μία εξ αυτών ήταν και του Νάντο Ντε Κολό, ωστόσο, ήταν δικαιολογημένη.

Ο Γάλλος γκαρντ βρισκόταν στην Πόλη, καθώς η σύζυγός του ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας. Και έπειτα από μία έντονη ημέρα, εν τέλει η μικρή Έλενα ήρθε στον κόσμο, με τον Ντε Κολό να την παρουσιάζει στον κόσμο το πρωί της Δευτέρας (19/10), θέλοντας να μοιραστεί την χαρά του.

«Ήταν μια μεγάλη Κυριακή ... αλλά η γυναίκα μου έκανε καταπληκτική δουλειά και η κόρη μας γεννήθηκε σήμερα το πρωί στις 19 Οκτωβρίου 2020 στις 1:26 π.μ.. Και οι δύο είναι υγιείς», έγραψε ο άσος της Φενέρ.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει άλλες δύο κόρες την Λόλα που γεννήθηκε το 2014 και την Αλίσια που γεννήθηκε το 2019.

GALLERY